Kies uw taal
Nederlands
currency_switcher
EUR
close
De beste keus in leer Meer dan 75 jaar ervaring
Meedenken met de klant Voor de beste service
Gratis verzending boven 49 euro

31+ Reviews

Verzenden & retourneren

Het verzenden van een online besteld artikel is bij ons boven de 49 euro gratis. Voor het retourneren van een artikel moet je zelf de kosten betalen. Twijfel je aan een maat als je een online bestelling wilt doen, bel ons dan gewoon, of vraag bij het invullen van je gegevens even of wij je willen bellen om contact te hebben vóór het verzenden. Zowel uit kosten overwegingen als milieu overwegingen proberen we samen zo efficiënt mogelijk te verzenden!

Zaal Leatherwear gelooft in haar service, producten & prijzen. Het kan echter gebeuren dat je teleurgesteld bent in het ontvangen product. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan je aankoopbedrag gecrediteerd. 

De kosten voor retour van jouw thuis naar de winkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg je vervoerder voor de exacte tarieven. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de ongebruikte, originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via mail: [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.