Kies uw taal
Nederlands
currency_switcher
EUR
close
De beste keus in leer Meer dan 75 jaar ervaring
Meedenken met de klant Voor de beste service
Gratis verzending boven 49 euro

31+ Reviews

Kleding op maat

Zaal Leatherwear is een sfeervol atelier waar je kleding op maat kunt laten maken. Al sinds ons atelier in 1947 werd opgericht, zijn wij specialist in de verwerking en bewerking van leer. Dit enigszins stugge materiaal is stijlvol, robuust en heeft een frisse uitstraling. Wie bieden je verschillende mogelijkheden om je kleding op maat te laten maken, van verstellen en innemen tot het volledig uitwerken van je eigen ontwerp. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment met jassen, tassen en ook schoenen van gerenommeerde merken zoals A Fish Named Fred.

Leren kleding op maat

Leren maatkleding

De hoge kwaliteit van het materiaal is een uitstekende reden om te kiezen voor leren maatkleding. Leer gaat jarenlang mee wanneer je het regelmatig onderhoudt. Bovendien kan de kleermaker van Zaal Leatherwear ook gemakkelijk een leren jas repareren. Wij voeren onder andere de volgende reparaties uit zoals het:

  • Aanbrengen van een nieuwe rits
  • Vervangen van de voering
  • Inzetten van een pand
  • Aannaaien van een nieuwe knoop
  • Herstellen van scheuren
  • Het innemen van je leren jas

Doordat we werken met professionele machines is de service van ons atelier heel uitgebreid. Tip: heb je ergens een prachtige jas of rok gezien maar heb je geen idee waar deze verkrijgbaar is? Kies dan voor leren maatkleding. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Leren kleding op maat laten maken

Nee is voor ons geen optie wanneer je bij ons leren kleding op maat wilt laten maken. Vanuit onze jarenlange ervaring zien wij mogelijkheden waar anderen die niet zien. Bovendien bespreken we uitgebreid je wensen. Waar dat nodig is springen wij bij met ons deskundige advies. Verder is leren kleding op maat laten maken niet onze enige expertise. Ook voor het vervaardigen van leren tassen en bandjes voor je kleding of een stoere industriële wandplank draaien wij onze hand niet om!

Leren maatkleding Groningen

Stap binnen in ons atelier wanneer je op zoek bent naar leren maatkleding in Groningen. Wij leggen je graag uit wat onze werkwijze is en wat wij voor je kunnen betekenen. In onze kledingrekken vind je een breed assortiment met dames en herenmode van diverse fashion merken. Misschien raak je door die stijlvolle leren damesjas of leren herenjas wel geïnspireerd om er bijvoorbeeld een passende broek of handtas bij te laten maken. Het kan allemaal wanneer je langskomt om je leren maatkleding in Groningen te laten maken. Meer weten? Neem dan eenvoudig met ons online formulier contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar!