Kies uw taal
Nederlands
currency_switcher
EUR
close
De beste keus in leer Meer dan 75 jaar ervaring
Meedenken met de klant Voor de beste service
Gratis verzending boven 49 euro

31+ Reviews

Reparatie en veranderwerk

Weggooien is zonde wanneer je jouw leren jas ook kunt laten repareren. Met Zaal Leatherwear kies je voor echte vakmensen in hartje Groningen. Vanaf onze oprichting in 1949 hebben wij ons volledig gespecialiseerd in lederen kleding. Naast een leren jas repareren we ook andere kleding en diverse accessoire van hetzelfde materiaal, zoals een handtas of een leren band om een landelijke opbergplank aan op te hangen. Of laat je verrassen door ons stijlvolle assortiment heren- en dameskleding met de stoere look van leer!

Leren jas repareren

Scheur in leren jas repareren

Er zijn meerdere manieren om een scheur in je leren jas te reparen. Voor wij voor je aan de slag gaan, spreken we de verschillende mogelijkheden met je door door. Zo weet je wat je kunt verwachten. Met onze professionele machines doen wij in ons atelier de rest. Ook voor andere service op het gebied reparatie kun je bij Zaal Leatherwear terecht. Wij voeren bijvoorbeeld de volgende herstelwerkzaamheden uit:

  • Aanbrengen van een nieuwe rits
  • Vervangen van de voering
  • Inzetten van een nieuwe pand in een leren jas, broek of rok
  • Aannaaien van een nieuwe knoop
  • Het laten innemen van leren kledingstukken

Kom vrijblijvend langs bij Zaal Leatherwear om die vervelende scheur in je leren jas of andere schade te laten repareren!

Leren kleding innemen

Heb je een prachtige leren jas of broek gekocht die net iets te ruim zit? Ruilen is zonde wanneer je net zo gemakkelijk jouw leren kleding kunt laten innemen. Wij nemen je vooraf de maat op om er zeker van te zijn dat je broek of jas na de reparatie als gegoten zit. Ook voor kleding op maat kun je bij ons terecht. Je leren kleding innemen is dan niet meer nodig! Je stelt je perfecte outfit moeiteloos samen, eventueel aangevuld met de heren en damesmode uit ons assortiment. Zoek je kekke herenschoenen van het merk A Fish Named Fred? Je vindt het bij Zaal Leatherwear!

Leren kleding reparatie Groningen

Oude liefde roest niet. Ben je nog steeds gehecht aan je leren kleding? Voor een reparatie is Groningen met zijn gezellige winkelcentrum een prachtige bestemming. Zaal Leatherwear is als ambachtelijke kleermaker al jaren een bekend gezicht in de binnenstad. Wij introduceren je graag in ons sfeervolle atelier dieper in het winkelpand om je te vertellen over onze werkwijze. Wil je vooraf liever een afspraak maken om je leren kleding reparatie door ons in Groningen te laten uitvoeren? Bel ons of neem eenvoudig online contact met ons op!