Kies uw taal
Nederlands
currency_switcher
EUR
close
De beste keus in leer Meer dan 75 jaar ervaring
Meedenken met de klant Voor de beste service
Gratis verzending boven 49 euro

31+ Reviews

Onze winkel

De kenmerken.

Als je de winkel van Zaal Leatherwear zou moeten omschrijven, dan is daar wel een stukje tekst voor nodig. Aan de ene kant is de winkel nog net zo eigenwijs als 75 jaar geleden, en aan de andere kant gaan ze helemaal met de tijd mee.

Je kunt er nog een zware Solex jas, een Ulster genaamd, op maat laten maken, maar je kunt er ook een jasje uit de nieuwste collecties online bestellen.

De winkel zelf heeft ook twee gezichten; aan de ene kant proberen ze natuurlijk al die prachtige collectie zo mooi mogelijk te laten uitkomen, maar aan de andere kant hebben ze ook best nog lange rekken vol met jassen hangen, omdat ze anders te weinig keus kunnen laten zien.

Op de toekomst voorbereid.

Door die tweedeling is Zaal ook heel flexibel. Ze reizen in binnen en buitenland naar beurzen en leveranciers om verzekerd te zijn van de mooiste collecties, maar ze besteden ook veel aandacht aan het atelier, waar ze soms ook hele bijzondere opdrachten krijgen. Daardoor merken ze ook altijd heel goed wat de wensen van hun klanten zijn. Op deze manier blijft het zowel voor hun als ook voor hun klant bijzonder en kijken ze altijd vooruit naar nieuwe uitdagingen, want de mode blijft altijd in beweging.

winkeldetailheren