Over Zaal Leatherwear

Sinds 1947 is Zaal Leatherwear gevestigd in Groningen als mode zaak. Zo kort na de tweede wereld oorlog had de klant voornamelijk oog voor praktische kleding. Als klant had je toen maar liefst keus uit drie modellen jassen in wel drie verschillende kleuren. De klant liet de maat opnemen en haalde de jas veertien dagen later op. Dat was toen ook geen overbodige luxe. De modellen waren over het algemeen nogal strak, en het leer ontzettend dik. Een lange leren jas kon je zelfs bijna rechtop op de grond zetten.

Zaal leatherwear uw adres voor leren jassen!

Sindsdien is er ontzettend veel veranderd. Eind jaren zestig en begin jaren zeventig zijn technieken ontwikkeld waardoor het leer dunner gemaakt kon worden en daarmee het draagcomfort enorm toenam. De verbeterde verfprocédé's maakten het mogelijk leer in iedere gewenste kleur te krijgen.

Al die jaren is Zaal Leatherwear in het noorden de toonaangevende winkel geweest op het gebied van de leermode. Onze speciaalzaak onderscheidt zich door haar advies en service. Naast de brede collectie jassen in de winkel kun je er ook voor kiezen om een leren jas, broek of rok op maat te laten maken. Of je nu een lastige maat hebt, of zelf iets hebt bedacht dat je door ons wilt laten uitvoeren; alles is mogelijk! Ook kan je bij ons nog altijd terecht voor reparatie- en veranderwerk.

Zaal leatherwear " De beste keuze in leer."

Door onze grote keus, goede service en strenge kwaliteitsbewaking is Zaal Leatherwear in Groningen en omgeving een begrip. Ook klanten die inmiddels in andere delen van het land wonen weten voor een leren jas nog altijd de weg naar Groningen te vinden.

Vandaag de dag, en ook in de toekomst zal Zaal Leatherwear de toonaangevende speciaalzaak in leer- en suèdekleding zijn; een gezellige winkel met veel keus en kwaliteit, waar het heel normaal is dat we, voor u als klant, ons uiterste best doen.